Van wie krijg jij hulp?

Treed je altijd alleen op? Dit is een vraag die me vaak tijdens optredens wordt gesteld. Eenzaam beroep hoor, troubadour, blijkt vaak de achterliggende overtuiging. Misschien voor te stellen als je me solo ziet optreden, zingen en entertainen terwijl mensen ook gezellig zitten te praten en natuurlijk niet de hele tijd alle aandacht hebben voor de artiest. Niets is echter minder waar. Ik heb een fantastisch beroep en zou dit niet uit kunnen voeren zonder de steun en expertise van de mensen om mij heen.
Ik ben er dankbaar voor dat zoveel mensen, vaak achter de schermen, ervoor zorgen dat ik kan doen wat ik het liefste doe. Gitaar spelen en zingen. In dit blog sta ik graag even stil bij een aantal van hen.
Zo is er allereerst mijn lieve vrouw Baudy, met wie ik al meer dan 25 jaar gelukkig ben getrouwd, die een vaste veilige basis biedt van waaruit ik mijn avonturen kan starten. Daarnaast is zij een belangrijke sparring-partner voor het ontwikkelen en verbeteren van mijn bedrijf Poptroubadour en Toptroubadours. Wij hebben samen drie kinderen Valentijn (21 jaar), Talinka (18 jaar) en Yonian (16 jaar).
Zij gaan regelmatig mee met optredens om te helpen met opbouwen, afbreken en het maken foto’s tijdens de optredens voor de opdrachtgever(s).
Voor mijn werk kan ik niet zonder een goede auto. Het garagebedrijf Fiesta in Soest zorgt er voor dat mijn auto in topconditie is en blijft, zodat ik altijd op tijd aankom bij mijn afspraken.
Voor onderhoud en ontwikkeling van mijn website werk ik samen met WordPress Expert, Martijn Baltes (Vlot en Goed) en SEO expert Chris Kleingeld (Eyeconmedia) die ervoor zorgen dat de websites Poptroubadour en Toptroubadours altijd snel draaien en makkelijk vindbaar zijn.
Mijn kleding wordt altijd perfect schoon gehouden door Stomerij Roelofs in Soest, zodat ik er altijd representatief uit kan zien.
Ik ben heel blij en dankbaar voor de collega troubadours met wie ik samenwerk. Zo helpen wij onze klanten aan een goed alternatief als we zelf niet beschikbaar zijn op een gewenste datum. En hiermee helpen we elkaar dan ook weer. win:win. Verder komen we meerdere keren per jaar bij elkaar om ervaringen uit te wisselen, vragen aan elkaar te stellen en tips van elkaar te ontvangen. Zo kunnen we iedere keer weer ons bedrijf en de service naar onze klanten verder verbeteren.
Met een groep mede ondernemers organiseren we maandelijks Master Mind meetings, volgens de C.O.N.S.E.N.T. methode. We helpen elkaar met advies en tips, om ook ideeën uit te wisselen, die uit andere branches komen. Dit kan heel verfrissend werken.
En, heel belangrijk, jij als enthousiaste lezer van deze “Weerklank”. Door jouw mond-tot-mond reclame kunnen jouw familie, vrienden en kennissen mij vinden en mag ik op meer dan 100 feesten per jaar de live muziek verzorgen.
Mijn beroep is dus, zoals je wellicht merkt, alles behalve eenzaam. Ik mag optreden voor een groep gezellige mensen die komen om een feest te vieren. Hier mag ik “zomaar” bij aansluiten en helpen dit feest tot een fantastisch feest te maken, waar iedereen nog lang over napraat. Daarnaast mag ik mij gelukkig prijzen met alle vrienden en relaties die mij privé en zakelijk steunen.

Heb je vragen of wil je iets toevoegen of je reactie geven op deze blog, dan vind ik het geweldig om van je te horen. Laat jouw reactie dan achter in het commentaarveld hieronder.
Alvast bedankt en graag tot ziens.

This entry was posted in Actueel. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

security-high.png
Leuk als je reageert! Na het versturen komt je reactie in de wachtrij voor goedkeuring en kan het enige tijd duren voordat je reactie verschijnt. Eén keer versturen is dus voldoende.
 

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

2 Responses to Van wie krijg jij hulp?

 1. Karin Ohlenbusch says:

  Mooi geschreven. Er spreekt warme waardering uit. En dankbaarheid.

 2. Henk en Dinie Wittingen says:

  Hallo Arnhoud.
  Na alle berichten die wij zoal via de mail mochten ontvangen hebben voor ons geplande 40 jarige huwelijksfeest erg veel zin en voorpret om 13 november ons feest te vieren .
  Wij leven er naar toe.

  Groetjes Henk en Dinie Wittingen.