Dank je wel voor een fantastisch jaar!

“Fantastisch”, Wat heb jij toch een geweldig leuk beroep”. “Super dat je van je hobby je beroep hebt kunnen maken”. Er gaat geen feest voorbij, of ik krijg dit in deze of vergelijkbare bewoording te horen. En ik kan dat van harte be-amen.
Naast alle de huwelijksjubileumfeesten en verjaardagsfeesten, mocht ik dit jaar spelen bij woonzorgcentra, tennis- golf-, zeil- en menverenigingen, zangkoren, café’s, restaurants en service clubs.
Op beurzen, binnen- buitenfairs, en bedrijfsfeesten. Ik heb dit jaar radio optredens mogen doen, huiskamerconcerten bij mensen thuis. 6 keer heb ik in ons boomstammenhuis goed bezochte lente- en herfstconcerten georganiseerd. Er is hiervan een live CD “Loghouse concert” uitgekomen. Ik ben voor een weekend, met gitaar en geluidsapparatuur heen en weer gevlogen naar Rosas (Spanje) om daar na een golftoernooi de live muziek te verzorgen.

Ik heb een fantastisch beroep en ik kan dit jaar terugkijken op een heerlijke tijd, waarbij ik echt heb genoten van ieder moment.

Ik wil jou hiervoor hartelijk bedanken. Dankzij jouw mond-tot-mond reclame kom ik aan al deze aanvragen en optredens. Al meer dan drie jaar werk niet meer met betaalde advertenties en reclames. Toch krijg ik vrijwel dagelijks aanvragen binnen van mensen die getipt zijn door een familielid, vriend of collega. Dus nogmaals “DANK JE WEL”.
In de vorige “Weerklank” heb ik al een tipje van de sluier opgelicht over de acties voor 2017, waaronder (gratis) live concerten en leuke aanbiedingen.
Blijf dit blog “Weerklank” dus ook 2017 lezen en doorsturen. We staan voor het begin van weer een nieuw jaar. 2017 een jaar met nieuwe kansen, nieuwe ervaringen. Ik heb er zin in.
Voor nu wens ik jou en jouw naasten hele fijne feestdagen toe en een goed begin van 2017.
Graag tot gauw.

Arnoud

This entry was posted in Actueel. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

security-high.png
Leuk als je reageert! Na het versturen komt je reactie in de wachtrij voor goedkeuring en kan het enige tijd duren voordat je reactie verschijnt. Eén keer versturen is dus voldoende.
 

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

One Response to Dank je wel voor een fantastisch jaar!

  1. Hans says:

    Heel fijn dat je het zo goed doet zoon. Ik heb er wel over ingezeten of het je wel zou lukken met name toen je begon met een gebroken pols en de kans bestond dat je niet meer zou kunnen spelen. Maar gelukkig ben je een optimist en een doorzetter. (Ik)wij zijn trots op je. Al die reacties zijn wel jou verdienste. Groetjes ook aan je eveneens hard werkende Baudy en onze kleinkinderen. Papa