Winterfeesten Reusel-De Mierden

banner_1500x500-1024x341

Schaatsplezier combineren met activiteiten waar mensen warm voor lopen. Dat is de doelstelling van de Winterfeesten Reusel-De Mierden. En dat is een geslaagde doelstelling, zo hebben de Winterfeesten van 2015 laten zien: midden in de winter kon in de dorpsgemeenschap een sociale verbintenis ontstaan waar mensen enthousiast van worden.
Naast schaatsen kun je bij De Winterfeesten ook terecht voor een gezellig drankje in het Wintercafé, of om iets te eten aan de Foodcourt. Vanuit het Wintercafé heb je direct zicht op de ijsbaan en de Foodcourt. Zo blijf je helemaal in de sfeer van de Winterfeesten.
Aanstaande zaterdag 17 december, zal ik in het Wintercafé de live muziek mogen verzorgen tussen 21.00 uur en 0.00 uur. Veel Top 2000 en veel verzoekjes en uiteraard zal een kerstlied ook niet ontbreken. Het wordt gezellig
Ben jij er ook? Kijk hier op de website van de winterfeesten .

img_0039-winterfeesten-reusel-de-mierden-1024x683

This entry was posted in Actueel. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

security-high.png
Leuk als je reageert! Na het versturen komt je reactie in de wachtrij voor goedkeuring en kan het enige tijd duren voordat je reactie verschijnt. Eén keer versturen is dus voldoende.
 

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*