Genoten van deze prachtige memorabele avond

Beste Arnoud en Talinka,
Toen mijn schoonouders Bert en Mia van Nieuwkasteele hun keuze maakte voor de muzikale ondersteuning van hun 60-jarig bruiloftsfeest, was er geen enkele twijfel. Dé enige echte troubadour die ook de muziek had verzorgd op onze bruiloft in 2012. Dankzij jouw talent is het een geweldig mooi feest geworden. De gasten genoten volop van de ruime keuze in liedjes. Er werd geluisterd, maar ook flink meegezongen en uiteraard gedanst. Zelfs toen een achterneef zijn Ierse Danskunsten (die hij normaal in internationale danswedstrijden uitvoert) aan het senioren bruidspaar wilde tonen, werd in overleg met jou een passend nummer gevonden. Echt SUPER!!
Dan ook nog de verrassing een duet van vader en dochter, je kunt het niet ontkennen talent zit in de genen. Onze gasten en wijzelf hebben weer erg genoten van deze prachtige memorabele avond.
Dus vanuit ons hart DANK JE WEL dat je er weer een bijzondere avond van hebt gemaakt, waarvan wij nog lang zullen nagenieten. En jammer voor jou, de volgende keer weten we je gewoon weer te vinden!!!! We blijven je volgen.
Lieve groet, Hans Meier en Ineke van Nieuwkasteele, Dordrecht

This entry was posted in Referenties and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

security-high.png
Leuk als je reageert! Na het versturen komt je reactie in de wachtrij voor goedkeuring en kan het enige tijd duren voordat je reactie verschijnt. Eén keer versturen is dus voldoende.
 

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*