Daverend applaus


Genoten hebben de aanwezigen op de gisteren gehouden ontspanningsmiddag van de KBO. Dat kon ook niet anders als je een rasartiest, waar Arnoud Kas zeker toe kan worden gerekend, in huis haalt. Betrokkene is niet alleen een aimabel persoon maar kan heel goed sfeer brengen. Het maakt hem niet uit of er tien dan wel honderd man/vrouw in de zaal zit. Rustig en kalm legt hij aan het aanwezige publiek uit hoe sommige liederen tot stand zijn gekomen waarna hij, haast tot in de perfectie, het lied naar voren brengt. En of dat nou Ricky Nelson, de Everly Brothers of Neil Diamond is, het is haast verbluffend echt hoe het klinkt. En dan heb ik het nog niet eens over het Nederlandstalig repertoire van Wim Sonneveld tot Boudewijn de Groot. De keuze ervan werd overigens bepaald door de aanwezigen zelf die er dan ook gretig gebruik van maakten hun voorkeur, middels uitgereikte lijsten, kenbaar te maken. Nagenoeg iedereen kreeg zodoende een lied voorgeschoteld waar men een persoonlijke binding mee heeft. Enkelen deden hun ogen dicht om het lied van hun voorkeur tot in de perfectie aan te horen hoewel sommigen ervan werden verdacht hun middagslaapje bij het aanhoren van het favoriete lied niet te missen. Het aanwezige publiek trakteerde op het eind van de middag deze artiest met daverend applaus. De zeer goedgevulde loterijtafel deed gretig aftrek in de aankoop van de loten waardoor velen met een mooi gevoel en een prachtige prijs huiswaarts keerden.
Peter Knijnenburg

This entry was posted in Referenties and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

security-high.png
Leuk als je reageert! Na het versturen komt je reactie in de wachtrij voor goedkeuring en kan het enige tijd duren voordat je reactie verschijnt. Eén keer versturen is dus voldoende.
 

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*