Muziek en beelden

Kijk voor live opnames, foto’s en film van live optredens op onderstaande YouTube filmpjes.

Compilatie

Een samenvatting van een aantal optredens waar ik de live muziek heb mogen verzorgen. Voor een snel overzicht van de mogelijkheden voor jouw feest.

60ste verjaardag themafeest

Een heerlijk winter themafeest. In Utrecht was een schuur en werkruimte omgetoverd tot een authentieke Texelse strandtent. Ik mocht hier opkomen als “strandjutter”. De avond begon met een luisterconcert waarvoor de jarige Jenny liedjes had geselecteerd. Aansluitend werden er verzoeknummers van de gasten op mijn gitaar geplakt. We hebben we er een romantisch en swingend familie- en vriendenfeest van gemaakt.

Swingend verjaardagsfeest

Van de zomer heb ik bij een verjaardagsfeest mogen spelen bij de jarige in de huiskamer en de tuin. De gasten hielden duidelijk van feesten, dansen en zingen. Nederlandstalige hits en ouwe Rock ‘n Roll muziek werden steeds weer aangevraagd. Het was een groot feest in een kleine ruimte. Het dak ging er af.

Huwelijksjubileum

Hier zie je opnames van een 40 jarig huwelijksfeest waar ik achtergrond en voorgrond muziek mocht verzorgen. Wat je op deze video goed kan terugzien is dat er zowel door mensen lekker kan worden gedanst terwijl anderen toch ook gewoon met elkaar kunnen praten.

Warm verjaardagsfeest

Opnames van een feest in een tent in de achtertuin van Karin die 50 jaar werd en al haar vrienden had uitgenodigd. Er was een mooie inbreng van iedereen en er werd veel door de gasten gezongen.

Senioren feestavond

Super gezellig optreden samen met zangeres Meike van de Linde in het Weberhoff in Tilburg

Je hoort fragmenten van achtereenvolgens: Proud Mary, Always look on the bright side of life, Wake up little Susie, Non, non rien n’a changé, Guus kom naar huus en Malle Babbe.

Dansbaar

Voor nog meer sfeer en dansbaarheid, speel ik live gitaar en zing onder begeleiding van een zorgvuldig gearrangeerde vooraf opgenomen begeleidingsband. Klik op onderstaand icoon voor een demonstratie.

Je hoort achtereenvolgens: Blue suede shoes, Het is een nacht (Guus Meeuwis), Living la vida loca (Ricky Martin), Non, non rien n’a changé (Les Poppys), Losing my religion (R.E.M.), I’m a believer (The Monkees), This is the life (Amy MacDonald), Iedereen is van de wereld (The Scene), Wonderwall (Oasis)en Living doll (Cliff Richard & The Shadows).

Optreden in Grand Café Pierrot

Om het voorproeven van het Bokbier luister bij te zetten, was ik in oktober 2013 uitgenodigd om de live muziek te verzorgen in Grand Café Pierrot in de sfeervolle hanzestad Zutphen. Onder het genot van een goed getapt glas bier en een lekkere maaltijd, werd er geluisterd en meegedaan met de muziek. Het was een bijzonder sfeervolle avond.

Je hoor muziekfragmenten van: Sitting, waiting, wishing (Jack Johnson), Avond (Boudewijn de Groot), A forest (The Cure), Laat me (Ramses Shaffy), Suzanne (Herman van Veen), Het kleine café aan de haven (Vader Abraham), I’m a believer (Monkees), Het Ei (Jaap Fischer), Nellie the Elephant (Toy Dolls), Proud Mary (Ike & Tina Turner), Hey there Delilah (Plain White T’s)

Theater optredens

In het najaar van 2013 mocht ik de opening verzorgen van het theater Kleintje Kunst in Hilversum. Het was een bijzondere ervaring om in de “spotlights” te staan. Het publiek werd getrakteerd op een interactieve show waarbij men zelf kon bepalen welke liedjes ik zou gaan spelen. Dat gebeurde en er ontstond een geweldig gezellige sfeer.

Je hoort fragmenten van: Heart of gold (Neil Young), Ik voel me zo verdomd alleen (Danny de Munck), Kronenburg Park (Frank Boeyen Groep), Verdronken vlinder (Boudewijn de Groot), Big City (Tol Hansse), De Cipier (Jaap Fischer), I can’t help falling in love with you (Elvis Presley), The house of the rising sun (The Animals), Blue suede shoes (Elvis Presley), I’m a believer (Monkees), Thank God I’m a countryboy (John Denver)
Ook was ik de gast in het Radiotheater in Hilversum (wellicht het kleinste theater van Nederland). Klik hieronder voor de foto/film en geluidsreportage

Ook tijdens een (bedrijfs)receptie

Live muziek, tijdens een (bedrijfs)receptie? Zeker wel als je de geluidssterkte daarop afstemt. Passende live muziek zorgt al van oudsher voor een ambiance waarbinnen goede plannen kunnen ontstaan en vriendschapsbanden worden versterkt.
Overtuig jezelf met de onderstaande video.

Live muziek op de Soestermarkt

Een paar keer per jaar mag ik de live muziek verzorgen op de Burenmarkt van Soest, de Soestermarkt. Een markt voor en door Soesters. Er zijn altijd veel bezoekers die kunnen kiezen uit een groot aantal (locale) kwaliteitsproducten vaak van biologische oorsprong.

Enjoy! Festival in Soest

Heerlijk Lentefeest in Soest. bijgaan de foto sfeerreportage.

Hallelujah

Hallelujah van Leonard Cohen gezongen door Meike van de Linde als antwoord op een spontaan verzoek vanuit de zaal in het Weberhoff in Tilburg.

Sfeerplaatje

Diverse opnames van live optredens met film en fotobeelden. Echt een sfeerplaatje

Je hoort een medley van achtereenvolgens: Hallelujah (Leonard Cohen), Streets of London (Ralph Mc Tell), Avond (Boudewijn de Groot), You don’t know (Milow), I can’t help falling in love with you (Elvis Presley), Take me home country roads (John Denver), Mrs. Robinson (Simon & Garfunkel), Malle Babbe (Rob de Nijs), Het land van Maas en Waal (Boudewijn de Groot), Het kleine café aan de haven (Vader Abraham), This is the life (Amy Macdonald), Love me tender (Elvis Presley), Where do you go to my lovely (Peter Sarstedt), Crazy little thing called love (Queen), Angels (Robbie Williams), Kiss from a rose (Seal), Bye bye love (Everly Brothers), Thank God I’m a countryboy (John Denver)

Eerste opnames

Bekijk en beluister hieronder een compilatie van diverse liedjes eerder opgenomen met handcamera;

Blackbird, The streets of London, This is the life, Take me home country roads, Land van Maas en Waal, Rosanne, Annabel, Yesterday.

Comments are closed.