Voor wie

Samenvatting

Een feest met Arnoud Kas is er één voor de mensen en door de mensen. De interactie tussen artiest en publiek is de magie die het verschil maakt tussen tevreden en enthousiaste mensen.
Even poserenLet's party

Kwaliteit gegarandeerd

Arnoud Kas, zanger/gitarist, komt graag spelen als Poptroubadour op jouw feest of evenement.
Met een vrijwel onuitputtelijk repertoire en veel live ervaring, is hij flexibel om iedere gewenste sfeer muzikaal in te vullen.
Of het nu gaat om luistermuziek, achtergrondmuziek, zelf (mee)zingen of lekker dansen.

Veel Live ervaring

Arnoud heeft veel live ervaring. Hij speelt tijdens een verjaardag, jubileum, trouwpartij, receptie, reünie of barbecue. Ook bij bedrijfsfeesten, tijdens jubilea of ter opluistering van een vergadering. Bars en grand café’s worden nog gezelliger als Arnoud daar speelt.
Samen zingen maakt een feest helemaal top! foto (5)bk

Authentiek

Arnoud speelt akoestische gitaar en zingt. Wat u hoort is dus echt en ambachtelijk.
Muziek als ambacht maakt van uw feest een ware belevenis.

Breed repertoire

Het genre muziek laat zich samenvatten als sfeervolle evergreens uit meer dan een halve eeuw pophistorie. The Beatles en de Stones, van John Denver tot Guus Meeuwis, van the Eagles tot Boudewijn de Groot, van Simon & Garfunkel tot Red Hot Chilli Peppers, van Wim Sonneveld tot Milow of Jason Mraz. Ook Nick en Simon en Adele vinden een plek in het ruime repertoire. Nederlandstalig, Engelse pop/rock, Franse chansons. Het zit er allemaal in.

De muziek is er voor jou en jouw gasten (en niet andersom)

Een één-mans-band, zanger met akoestische gitaar, heeft als voordeel dat de geluidssterkte altijd aangenaam is.
Als geluidversterking nodig is, dient dit uitsluitend om de kwaliteit van het geluid te verbeteren. Jouw gasten kunnen dus gewoon met elkaar praten en genieten.
Arnoud speelt ook op verzoek. De aanwezigen horen dus altijd hun favoriete muziek. Zijn er mensen met muzikale talenten? Dan zijn die altijd van harte uitgenodigd om deze ten gehore te komen brengen.
294854_448803678543479_275706708_n 25 jaar getrouwd 420bk

Nieuw!!

Om nog beter in te kunnen spelen op de sfeer en de stijl die uw feest vraagt, kan nu een groot aantal live gespeelde songs verrijkt worden met zorgvuldig voor Arnoud gearrangeerde, vooraf opgenomen begeleidingsmuziek. Hierdoor ontstaat een grotere variatiemogelijkheid in muziekstijl en klankkleur. Interactief meedoen, dansen of zelf zingen voor de microfoon wordt hierdoor nog leuker.  Al veel enthousiaste reacties van gasten hierover zijn inmiddels in ontvangst genomen.

Ook te boeken als duo

Arnoud is ook te boeken als helft van een duo. Samen met Meike van de Linde, ervaren zangeres, worden tweestemmig de prachtigste pop-, rock- en countrynummers voor u gezongen. Aanrader!

Bedrijfs-, clublied?

Wil je iemand muzikaal in het zonnetje zetten? Een bedrijfslied of clublied hebben?
Arnoud schrijft hiervoor teksten op een passende melodie.

Kleding

Er wordt opgetreden in kleding die past bij de sfeer van uw evenement.

Comments are closed.