Werkwijze

Hoe kan ik je boeken?

Allereerst stem je persoonlijk met mij telefonisch of per e-mail de datum, tijd jouw wensen af voor het feest. Daarna ontvang je per e-mail een bevestiging waarin de gemaakte afspraken (tijd, plaats, prijs etc..) duidelijk staan weergegeven. Zo weet je dat je precies krijgt wat je wenst en wat er is afgesproken.

Wanneer kunnen we je bereiken?

Ik ben 7 dagen per week telefonisch en per e-mail bereikbaar. Reactie op voice mail- en e-mail berichten, die voor 14.00 uur zijn verstuurd kun je normaal gesproken dezelfde dag nog verwachten.
Boek je liever via een online bureau dan kan dit door op de onderstaande knop te klikken:

Hoe wordt er betaald?

Het overeengekomen bedrag wordt vooraf overgemaakt per bank tenzij anders overeengekomen. Bij contante betaling, direct na afloop van het optreden, geldt een toeslag van € 20,- voor bank-
en administratiekosten. Een aanbetaling is niet nodig.
Ruim voor het optreden ontvang je een factuur per e-mail of desgewenst per post. De geoffreerde bedragen zijn inclusief 6% btw,  en inclusief professionele geluids- en eventueel licht apparatuur. Reiskosten (binnen Nederland) worden niet berekend.

Hoe lang is de speeltijd?

Per uur wordt er gemiddeld 50 minuten gespeeld. Dit is met name afhankelijk van het verloop van het feest. Is er een speech, of wordt er een stukje opgevoerd dan is dit een prima moment voor mij om even te pauzeren.
Gezelligheid kent geen tijd. Het kan dus ook zomaar zijn dat een set langer duurt dan 50 minuten als de sfeer dit vraagt. De speeltijd en pauzes worden aldus naadloos ingepast in het geheel.

Ik weet nog niet hoe lang het feest duurt? Hoe bepaal ik nu de speelduur?

Soms heeft een feest of evenement een flexibel of open einde. Als dit het geval is, houd ik daar graag rekening mee in de planning. Er wordt dan een basisduur en tarief afgesproken en er kan desgewenst gedurende het evenement worden bijgeboekt. Je hebt zo maximale flexibiliteit.

Wordt het geluid niet te hard?

Tijdens een feest maak ik gebruik van professionele geluidsapparatuur.  Het volume van de muziek wordt altijd subtiel afgesteld op de aard van de omgeving. De muziek staat voor jou en jouw gasten dus altijd op een prettig geluidsniveau. Tijdens de optredens kun je dus gezellig met elkaar blijven praten, terwijl er ook lekker gedanst kan worden.

Waar treed je het meest op in Nederland?

Ik speel overal in Nederland en vanuit de standplaats Soest in het hart van Nederland, zijn vrijwel alle plekken goed en snel te bereiken.

Wat is er nodig voor het optreden?

– Een droge plek. Op een tuinfeest bijvoorbeeld Kan dit een luifel zijn of een partytent.
– Een geaard stopcontact (220 volt).
– Een plekje om te kunnen omkleden.
– Een paar glazen water om in vorm te blijven.

Hoeveel ruimte heb je nodig?

De apparatuur die ik gebruik is compact en kan in een hoek of zelfs onder een tafel worden geplaatst. Aangezien ik zelf rondloop is er geen podiumruimte nodig. Dit is erg handig voor optredens in kleine ruimtes (huiskamers). Ook horeca ondernemers behouden de volledige capaciteit om hun gasten te ontvangen en er hoeven dus geen zitplekken te worden opgeofferd.

Wat gebeurt er als je onverwachts verhinderd bent?

Mocht in een zeldzaam geval deze situatie zich voordoen dan heb ik een netwerk van professionele collega’s die desgewenst ingeschakeld kunnen worden ter vervanging.

Wat voor garantie is er dat het optreden op ons feest een succes wordt?

Ik treed meer dan 100 keer per jaar op en sta garant voor een geslaagde muzikale invulling van jouw feest of evenement. Dit begint bij het maken van het inventariseren van jouw wensen en de mogelijkheden. Op basis hiervan maken we een plan op maat speciaal voor jouw feest. Voor een optreden ben ik ruim op tijd aanwezig voor de voorbereiding. Tijdens het feest staat de muziek in dienst van het feest en de gasten en niet andersom. Na het optreden wordt alles weer netjes opgeruimd.

Mocht het ondanks alles gebeuren dat een klant, om wat voor reden dan ook, toch niet tevreden is over een optreden, dan heeft deze zonder meer recht op volledige terugbetaling van het geïnvesteerde bedrag. (Deze situatie heeft zich gelukkig nog nooit voorgedaan)

De praktijk is meer dat uit een optreden vaak andere optredens voortkomen omdat de aanwezige gasten zo enthousiast zijn dat ze me voor hun eigen feest willen boeken.

Speel je ons lievelingslied?

Het kan vóórkomen dat net dat lievelingslied dat je graag op jouw feest wilt horen, niet op het repertoire staat.
Als het op gitaar speelbaar en zangtechnisch haalbaar is dan studeer ik dit graag voor je in. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Begeleid je ook “stukjes”?

Tijdens een feest worden vaak opvoeringen gedaan door aanwezige gasten. Als begeleiding gewenst is doe ik dit graag. Ook is er een professionele draadloze microfoon aanwezig die  door jou en de gasten gebruikt kan worden.

Wet op de Privacy

De Wet op de Privacy (AVG) is sinds 28 mei 2018 flink aangescherpt. Ik hecht veel waarde aan een goede communicatie met mijn relaties en beschik daardoor over jouw contactgegevens. Hier wordt zorgvuldig mee omgegaan. Jouw gegevens worden gebruikt in een beveiligde omgeving om communicatie met jou als relatie te optimaliseren, opdrachten goed vast te kunnen leggen en uit te kunnen voeren, de juiste service te kunnen bieden en om jou van de door jouw gevraagde informatie te kunnen voorzien. Zie verder Privacyreglement-Poptroubadour en Cookieverklaring-Poptroubadour

Kunnen we een besproken optreden annuleren?

Ja, dat kan. Let op het annuleren van een optreden kan kosten met zich mee brengen!Klik hier voor de annuleringsvoorwaarden en de mogelijkheid dit risico en dat van eventuele annuleringskosten met betrekking tot zaalhuur en catering af te dekken.

Tot slot: Kunnen we persoonlijk voorbespreken?

Ja, met veel plezier. In een persoonlijk gesprek, onder het genot van een kop koffie of thee, neem ik graag jouw/jullie wensen en vragen met je door. Dit gesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend.

 

Comments are closed.