‘Boer’gondisch aan de Dyck

20150524_134020_kopie2
Telen met respect voor omgeving en natuur, niet meer nemen dan je nodig hebt en met zorg bereiden tot iets moois bij u op tafel, dat is ons verhaal achter onze slogan, ‘Goed voor elkaar’. Aldus de website van familiebedrijf De Dyck.
Op 26 juni organiseren de mensen van De Dyck de jaarlijks goed bezochte Fair ‘Boergondisch aan de Dyck‘. Tussen 15.00 uur en 19.00 uur mag ik de live muziek verzorgen op deze oer-gezellige Fair in Woubrugge. Kom ook en ik speel jouw lievelingslied.

This entry was posted in Actueel. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

security-high.png
Leuk als je reageert! Na het versturen komt je reactie in de wachtrij voor goedkeuring en kan het enige tijd duren voordat je reactie verschijnt. Eén keer versturen is dus voldoende.
 

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*