Nieuwe ideeën, doe je mee?

Wow, 2016 wordt het een geweldig jaar. Dat kan ik nu al zeggen. Deze maand gaan mijn vrouw Baudy en ik nog even lekker naar de zon en december zit vol met optredens.
Mijn gedachten gaan al weer naar 2017 en het bruist weer van de ideeën, zoals:

Gratis huiskamerconcerten voor het goede doel:
img_6181
Dit jaar heb ik een aantal gratis huiskamerconcerten gegeven bij mensen thuis op een verjaardagsfeest. Hierbij werd een inzameling gedaan voor een goed doel naar keuze. Voor 2017 staan deze ook weer op de agenda. Houdt de volgende Weerklank en de gaten en speel ik ook op jouw verjaardags-huiskamerconcert.
img_8316

Loghouse concerts 2017. Dit jaar heb ik 6 druk bezochte Loghouse Concerts mogen geven in ons boomstammenhuis in Soest. Vanuit het hele land, van Zeeland tot Groningen kwamen mensen naar Soest voor een interactief concert. Er is zelfs een CD van uitgebracht. Gezien het succes en de positieve reacties zal ik ook in 2017 weer een aantal concerten geven. Jij als lezer van Weerklank zal weer al eerste de mogelijkheid krijgen om jouw plek te reserveren.
img_4467img_4441img_4431img_4432img_4487

Nu heb ik ook een vraag aan jou. Heb jij een goed idee? Wat zou jij willen horen, zien van Poptroubadour Arnoud Kas in 2017? Schrijf jouw idee in het commentaarveld hieronder en zie jouw idee omgezet in actie in 2017. Ik ben erg benieuwd.

This entry was posted in Actueel. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

security-high.png
Leuk als je reageert! Na het versturen komt je reactie in de wachtrij voor goedkeuring en kan het enige tijd duren voordat je reactie verschijnt. Eén keer versturen is dus voldoende.
 

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*