Maken wij er een mooi 2017 van?

Laten we er een mooi 2017 van maken. Want zeg nu zelf, als je de keus zou hebben, waarom zou je er dan een vervelend jaar van maken? Er zijn al genoeg zaken waar we als individu niets aan kunnen veranderen en die we hebben te nemen zoals ze komen. Ik ben er van overtuigd dat als ieder individu zijn best doet om er binnen zijn/haar mogelijkheden een mooi jaar van te maken dat we er met z’n allen ook een mooi jaar van kunnen maken. Een jaar waarin we ons laten leiden door zaken die ons verbinden. Idealistisch? Zeker, maar ook praktisch uitvoerbaar.

Dit jaar bijvoorbeeld organiseren mijn vrouw Baudy en ik 1 keer per maand een bijeenkomst in het multi-culturele centrum van Soest, waarbij mensen uit Syrië, Irak, Iran, maar ook uit Zuid-Amerika, Spanje en Nederland etc.. samen muziek maken en eigen nationale folklore aan elkaar laten horen. Gisteren hadden we de eerste bijeenkomst van 2017 en het was een groot succes. Er werd gebruik gemaakt van gitaren, houten fluiten en dwarsfluiten, djembé’s en piano etc…

Muziek verbindt culturen, muziek verbindt mensen en zo helpen we de wereld in 2017 een beetje mooier te worden.

Wil jij ook de wereld een beetje mooier maken?  Dan heb ik een mooi aanbod voor je om dit ook praktisch uitvoerbaar te maken.

Gratis huiskamerconcerten


Ik geef dit jaar weer benefiet huiskamerconcerten voor diverse goede doelen. Dit wil ik graag samen met jou doen.

Wat krijg je van mij?
Een volledig gratis huiskamerconcert (duurt circa 1 uur) bij jou thuis, of op een locatie van jouw wens voor jou, je familie en vrienden. (Meestal wordt een verjaardagsfeestje als aanleiding genomen.)

Wat vraag ik van jou?
Jij nodigt jouw vrienden, familie uit, trakteert hen op een huiskamerconcert (ter gelegenheid van jouw verjaardag) en vraagt hen als cadeau te doneren aan het door jouw gekozen doel.

Voordelen:
– Jij viert je verjaardag op een originele manier.
– Jouw vrienden en familie worden getrakteerd op een verbindend gezellig huiskamerconcert.
– Jij hebt absoluut een origineel cadeau voor je verjaardag te vragen.
– Jouw gasten weten wat ze kunnen geven om jou blij te maken.
– Er wordt een goed doel naar jouw keuze mee gesteund.

Ik geef 5 van deze Huiskamerconcerten weg aan degenen die het eerst reageren en waarmee ik samen een plan van aanpak heb gemaakt.

Wacht dus niet te lang en schrijf in het commentaarveld hieronder jouw idee en goede doel op en waarom je dit doel wilt steunen. Ik neem dan per e-mail contact met je op voor een belafspraak, waarin we het plan samen doorspreken en voorbereiden.

Graag tot ziens op jouw huiskamerconcert.

This entry was posted in Actueel. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

security-high.png
Leuk als je reageert! Na het versturen komt je reactie in de wachtrij voor goedkeuring en kan het enige tijd duren voordat je reactie verschijnt. Eén keer versturen is dus voldoende.
 

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

3 Responses to Maken wij er een mooi 2017 van?

 1. Kees Kreuk says:

  Wij hebben Arnoud al verschillende keren mee gemaakt op een feest en telkens hebben we er van genoten. De stemming kwam er goed in zonder dat je last kreeg van je oren. Je kon evengoed een praatje met mensen maken, lekker op de muziek dansen en na afloop met een fijn gevoel weer naar huis. Hier is maar een woord voor “gezellig”.

 2. Ineke van Nieuwkasteele says:

  Ook wij hebben Arnoud al diverse keren mogen ontvangen en elders mogen ontmoeten. Altijd weer een feest! Ons huiskamerconcert was (toevallig?) op de 80e verjaardag van mijn moeder. Dit jaar hopen mijn ouders hun 60-jarig huwelijksfeest te vieren enne…… we hebben Arnoud al weer uitgenodigd. Arnoud, wij wensen jou en iedereen die je lief is een heel goed jaar en tot gauw.

  Lieve groet van Ineke Meier-van Nieuwkasteele (en natuurlijk ook van Hans) uit Dordrecht

 3. Karin Ohlenbusch says:

  Ja Arnoud, dat is een mooie intentie. Om binnen je eigen mogelijkheden te zorgen voor verbinding. Omzien naar elkaar op kleine schaal zal in ‘het groot’ zijn weerslag hebben.
  En dat muziek verbindt heb jij menigmaal ervaren. De componist Hector Berlioz schreef eens: ‘Liefde en muziek zijn twee vleugels van de ziel’. Want ten diepste gaat het toch altijd om de Liefde.