Gratis naar de Summerfair in Ommen? 2 t/m 5 juni.

Wil je gratis naar de Summerfair in Ommen?
Laat dan hieronder in het commentaarveld weten waar ik jouw GRATIS toegangskaart (Waarde € 10,-) naar toe mag sturen. Wees snel want, op=op.

Wanneer: 2 t/m 5 juni 2017
Openingstijden: 10.00 uur – 18.00 uur
Adres:
Het Laar 2
7731 AV Ommen

Vanwege het beperkte aantal gratis kaarten geldt 1 kaart per aanvraag. Wil je meer dan één gratis kaart laat het me dan wel weten voor het geval er kaarten over zijn.

Zelf zal ik het muzikale spits afbijten op vrijdag 2 juni. Vanaf 12.00 uur tot 17.00 uur.
Graag tot dan.

This entry was posted in Actueel. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

security-high.png
Leuk als je reageert! Na het versturen komt je reactie in de wachtrij voor goedkeuring en kan het enige tijd duren voordat je reactie verschijnt. Eén keer versturen is dus voldoende.
 

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

2 Responses to Gratis naar de Summerfair in Ommen? 2 t/m 5 juni.

  1. Karin en Hans says:

    Hee, lieve Arnoud, het lijkt Papa en mij leuk om vrijdag 2 juni een kijkje te nemen op de summerfair in Ommen. Mocht er nog een gratis kaart beschikbaar zijn, is dit fijn. Anders komen we toch hoor! Zien we jou ook nog even!

  2. Klaas Kroon says:

    Dag Arnoud. ‘K zat even je site te checken en zag je aanbod van gratis kaarten voor de summerfair. Dat is een te gek aanbod natuurlijk! Hopelijk ben ik nog op tijd en heb je nog kaarten beschikbaar voor mij en mijn partner, dan gaan we zeker even kijken. Ik hoor het graag!