Prachtige liedjes

Hallo Arnoud,

Gisteren hebben wij ons 40 jarig huwelijksfeest gevierd in Restaurant Binnenmaas. Het is een super gezellig feest geworden mede door de prachtige liedjes die je voor ons gezongen hebt. Helemaal naar de wensen van ons en onze gasten. Het was heel fijn dat je muziek goed te beluisteren was maar dat wij toch gezellig met onze gasten konden praten. Precies zoals wij dat graag wilden. Wij vonden het bijzonder fijn dat je het liedje ‘I loved her first ‘ waarop Ron onze dochter heeft weggegeven op haar bruiloft speciaal voor ons hebt toegevoegd aan je repertoire. Zoals je kon zien was dit een heel mooi moment voor ons. Bedankt! We kijken uit naar de foto’s die door je zoon gemaakt zijn en vast een mooie herinnering aan het feest zijn. Wij hebben veel complimenten gehoord van onze gasten. Als we weer wat te vieren hebben ben je er zeker weer bij!

Nogmaals bedankt, en met vriendelijke groeten,

Ron en Marja, Mijnsheerenland

?

This entry was posted in Referenties and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

security-high.png
Leuk als je reageert! Na het versturen komt je reactie in de wachtrij voor goedkeuring en kan het enige tijd duren voordat je reactie verschijnt. Eén keer versturen is dus voldoende.
 

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*