Wie gun jij een gratis concert?


Dit jaar zal ik weer zo’n 120 keer mogen optreden op familiefeesten. Veel van de optredens die ik mag verzorgen, heb ik te danken aan mond-tot-mond reclame. Als trouwe lezer van mijn blog Weerklank wil ik je hier graag voor bedanken. En aangezien de maand december de maand van de cadeautjes is, geef ik deze maand een concert (ter waarde van € 375,-) geheel gratis weg. En wel, op de plek van jouw voorkeur!
Bij mij thuis organiseer ik 4 keer per jaar huiskamerconcerten onder de naam Loghouse concert. Dit is altijd weer een bijzondere ervaring en veel van de mensen komen na één keer te zijn geweest een volgende keer ook weer. Nu is niet iedereen in de gelegenheid om op de data dat ik een Loghouse concert geef ook te komen.

Vandaar dat ik je het volgende voorstel doe:
Ik kom naar de plek van jouw voorkeur en geef daar in december dit jaar een huiskamerconcert. Dit kan natuurlijk bij iemand thuis zijn, maar het kan natuurlijk ook in een zorgcentrum, buurthuis of zaal.
IMG_5533
Wie maak jij blij met een gratis concert ter waarde van €375,-?
Laat mij (vóór maandag 19 november), in het commentaarveld hieronder weten wie jij een huiskamerconcert gunt en waarom?
Met de winnaar zal ik persoonlijk contact opnemen om de datum, locatie en verdere details te bespreken.

This entry was posted in Actueel. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

security-high.png
Leuk als je reageert! Na het versturen komt je reactie in de wachtrij voor goedkeuring en kan het enige tijd duren voordat je reactie verschijnt. Eén keer versturen is dus voldoende.
 

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

20 Responses to Wie gun jij een gratis concert?

 1. Daniela van Ernst says:

  Hoi Arnoud,

  Ik gun dit enorm aan de mensen van de Brassershoeve!
  Zelf ben ik geen bestuurslid meer. Mijn afscheid is aanstaande zaterdag met het bestuur.
  Hoe leuk zou het zijn als jij tijdens het beroemde kerstdiner voor de vrijwilligers komt optreden. Zij hebben het verdient.

  Hartelijke groet,
  Daniëla

 2. Louis Peperzak says:

  Goedemorgen Arnoud,

  Leuk initiatief.
  Ik beveel de Hof van Lizére aan in Hoogland.
  Op deze mooie plek wonen drie verstandelijke beperkte jonge mannen met hun begeleider.
  Zij gaan dagelijks met nieuwe uitdagingen om die of hun leven verrijken.
  Regelmatig lopen zij ook tegen hun tekortkomingen aan wat weer voor de nodige stress zorgt.
  Het zou leuk zijn als je hun kerstborrel zou kunnen opleuken met jouw optreden.

 3. Desiree van Egmond says:

  Ik zou graag een huiskamerconcert weg willen geven aan Ans en Mart van der Sloot. Hun bar onder het huis leent zich uitstekend daarvoor, maar dat is uiteraard niet het meest belangrijk. Zij zijn trouwe fans van je en zullenn dit onwijs leuk vinden. En natuurlijk hoop ik dan op een uitnodiging om er bij te mogen zijn…..

 4. Mirjam Jaarsveld says:

  Goedemorgen Arnoud,
  Na 2 jaar geleden een spetterend concert te hebben gegeven op onze woonlocatie in Hilversum, wordt er nu nog steeds over gepraat! Helaas ontbreekt ons de financiële middelen om dit nogmaals te (laten) herhalen. Daarom zouden wij het super fijn en leuk vinden als we toch nog een keer van jouw kwaliteiten als Poptroubadour kunnen genieten!
  Eind februari 2019 bestaat onze locatie De Componisten 12 1/2 jaar en dat zou een cadeau zijn om nog “jaren” over na te praten. Uiteraard is een andere (meer zomerse?) datum ook goed, maar leuk als we dit dan eventueel al aan kunnen bieden.
  Namens de 22 bewoners en alle collega’s van woonlocatie De Componisten, Palestrinalaan 5, 1217 CD Hilversum: Mirjam Jaarsveld

 5. Barbara says:

  Ik gun dit aan mijn nichtje Femke Schukking. Na 5 jaar bij VNO-NCW gewerkt te hebben, lukte dit echt niet meer met haar fysieke beperking. Het ontslag deed haar veel pijn. Ze woont in Haarlem en is dit jaar ambassadeur geworden (als vrijwilliger) voor de gemeente Haarlem om de toegankelijkheid in de stad te verbeteren. Fantastisch hoe zij de krant weet te bereiken en haar tomeloze inzet. Ik gun haar dit piano-concert.

 6. els weijers says:

  Hallo,
  voor mijn werk heb ik veel contact met vrijwilligers van Participatieraden in Beverwijk, Heemskerk en Velsen. Zij adviseren de gemeenten over het eerder, vaker en breder betrekken van bewoners (clienten) bij het beleid op het gebied van zorg en ondersteuning.
  Hoe mooi zou het zijn om hen een concert aan te bieden.

  Tot zo ver mijn deelname aan het gratis concert. In januari wordt mijn man 65. Ik ben in overleg met de kinderen over een feest, ik ga jou inbrengen als optie. We hadden een keer eerder contact, toen ging het niet door (ziekte in familie). Ik kan nu ook gene zkeerheid geven, maar kom er zsm op terug.

 7. Astrid Westerbeek says:

  Hoi Arnoud,
  Wat een leuk idee om dit te doen.
  We hebben genoten van je muziek tijdens het feest van onze 40 jarige bruiloft en willen je graag nog een keer horen. Bij ons thuis is misschien te klein en mogelijk is d’n Durpsherd iets?
  We komen graag naar een van je concerten bij jullie !
  Veel plezier met deze actie!

 8. Beste Arnoud,
  Je bent in de decembermaand van harte welkom op mijn werkplek in Soest.
  Hier wonen mensen met een psychische / sociale kwetsbaarheid.
  Wetend dat jou aanwezigheid altijd een gezellige sfeer brengt en ieders stemming daar een boost van krijgt, zal het een geslaagd concert zijn.
  Ik zal er dan voor zorgen dat er een hapje & drankje wordt verzorgd en je concert door enthousiast gemaakte cliënten opgeluisterd wordt.
  Ik hoor graag van je, vriendelijke groet….

 9. Hennie Stege says:

  Drie jaar geleden vierde ik mijn verjaardag met een benefietconcert met jou voor ‘‘vluchtelingenwerk Nederland’
  We hebben toen in totaal €1000,00 over kunnen maken.
  Dit jaar hoop ik op 9 december 65 jaar te worden. Wat zou het leuk zijn om de vrijwilligers en gasten van Helianthus, inloophuis voor kankerpatiënten in Dordrecht, een gratis huiskamerconcert aan te bieden. Helianthus heeft o.a. een enthousiast zanggroepje dat elke dinsdagmorgen canons zingt. Optreden doen we niet, maar meezingen heel graag.

 10. Greet van der Ploeg says:

  Als ik het concert wim, wil ik het schenken aan De Gooise Warande in Bussum

  Sinds maart woont mijn invalide broer er, de verzorging is goed en wil daarom het concert aan De Gooise Warande schenken

 11. dirk de hen says:

  wat bijzonder zou het zijn wanneer je het feest ter gelegenheid van het feit dat je 67 respectievelijk 58 jaar oud elkaar gevonden hebt en die relatie wilt bekronen met een huwelijk, kunt omlijsten met een optreden waarbij ik er zeker van ben dat mijn bruid met bepaald reportoir wel mee zal zingen (ik raak elke keer weer zeer ontroerd wanneer ik haar in huis hoor zingen). Hoewel we in december gaan trouwen leent de locatie zich niet voor een optreden, maar een voorgenomen feestje zowel als housewarming party (want we gaan samen ook nog eens een huis samen kopen om daar samen nieuwe herinneringen te scheppen) als ook ter viering alsnog van het huwelijk zou met uw optreden helemaal af zijn.

 12. Yvonne Valentijn says:

  Hoi Arnoud ik zou het leuk vinden als je een concert bij mijn moeder in het verpleeghuis zou willen geven.
  Zij zal dit samen met haar medebewoners erg waarderen.
  Vooral omdat muziek een can de weinige dingen is wat haar nog kan boeien.

 13. Gert en Catrien Bruil says:

  Hallo Arnoud,
  Wat een leuk kado om weg te geven! Ik zou het concert heel graag aan willen bieden aan onze goede vrienden Henk en Frans. Zij konden helaas niet aanwezig zijn op ons feest omdat Henk midden in een chemokuur zat. Nu hij de kuren en bestralingen achter de rug heeft, heeft hij wel een feestje verdiend! Samen met zijn trouwe partner Frans. Natuurlijk vertrouwen we erop dat wij er dan ook bij mogen zijn!!
  Warme groet,
  Gert en Catrien

 14. Marian says:

  Hoi Arnoud,
  Wat een ontzettend leuke actie!!
  Heel graag zou ik het huiskamerconcert willen winnen voor mijn lieve bijzondere broer Erik, met het syndroom van Down.
  Tijdens mijn verjaardagsfeest in augustus stond hij deftig voor je neus om zijn eigen verzoeknummers aan te vragen! Hij geniet enorm van muziek.
  Erik woont bij Zideris locatie de Koperwiek in Bilthoven waar hij, samen met een bijzondere groep mede cliënten, warme en passende zorg krijgt!
  Muziek is altijd een fijne aanjager, ongeacht welk niveau beperking…muziek doet goed, maakt blij en laat cliënten weer opbloeien.
  Dus……zou heel leuk zijn als jij jouw muzikale kwaliteiten aan deze groep kan laten zien en horen!

 15. René van Hees says:

  Hoi Arnoud,

  Wat een leuk initiatief. Ik wil hiervoor nomineren de zorginstelling waar mijn vrouw werkt, lijnn5. Deze afdeling werkt met jongeren met én zonder licht verstandelijke beperking. Zwaar werk met alle problematieken die erbij komen. Wellicht leuk om hun te verrassen.

  groet, René

 16. Natasja Slop-Becker says:

  Ik gun mijn moeder een huiskamerconcert 🙂
  omdat zij dol is op muziek, zeker de muziek die jij zingt, en omdat ze jou een hele leuke/goede zanger vindt!
  Iedere maand ga ik met haar mee om te zingen bij de senioren, onder leiding van een goede pianist zingen we dan leukste liedjes. Daarnaast zet mijn moeder zich in voor de stichting “kinderen van abong mbang” en heb ik beloofd hier een soort van sponsor avond voor te houden maar had geen idee hoe in te kleden. En nu komt jouw mail voorbij 🙂 wellicht kan het zo gaan dat we kunnen zeggen: van het 1 komt het ander 😉
  Het zou dus echt super super leuk zijn als mijn moeder de winnaar wordt!
  Vrolijke groet,
  Natasaja Slop-Becker

 17. Anneke Vreeswijk says:

  Beste Arnoud,

  Ik zou het concert graag gunnen aan de bewoners en het personeel van de Oude Pastorie in Huizen waar mijn man Jaap ook woont. Dit zijn ongeveer 40 personen. Een mooi huis met veel warmte. Muziek is voor dementerenden erg waardevol.

  Vriendelijke groet,

  Anneke Vreeswijk

 18. He Arnoud,

  We denken nog vaak terug aan jouw geweldig optreden tijdens ons huwelijk. Iedereen was enthousiast, zelfs zo dat mijn schoenmoeder jou tegenwoordig ” mijn muzikale vriend ” noemt. Zou het niet geweldig zijn als je haar kunt verrassen op haar verjaardag op 26 maart met een super huiskamer concert.

  Hartelijke groet

 19. Hoi Arnoud

  Eigenlijk nog een beter idee…
  De kinderen van mijn broer zijn eigenaar van een drietal pannenkoekhuizen. Hier werken en leren met name jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het zou geweldig zijn als we hun – en de aanwezige gasten – kunnen verrassen met een optreden van jou. We zorgen er dan voor dat schoonmoeders als gast aanwezig is ! Leuk !

 20. Hennie Harmsen says:

  Hallo Arnoud,

  Wat een prachtig initiatief !!!

  Ik zou het geweldig vinden als je bij de Zonnebloem Afdeling Ommen een muzikale middag zou verzorgen!! Vele vrijwilligers zetten zich in om mensen met een handicap of mensen die niet meer zo mobiel zijn met regelmaat te verwennen, wat zou dit een prachtige aanvulling zijn !! Ik hoop er dan ook zeker bij te zijn…..want ik draag de Zonnebloem een warm toe!!

  Groet Hennie