Fijne feestdagen en een gezond 2019

This entry was posted in Actueel. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

security-high.png
Leuk als je reageert! Na het versturen komt je reactie in de wachtrij voor goedkeuring en kan het enige tijd duren voordat je reactie verschijnt. Eén keer versturen is dus voldoende.
 

Het mag dan een cliché maar daarom niet minder waar. Wat gaat zo'n jaar toch snel. En toch er is in een jaar tijd toch weer veel gebeurd. In dit laatste blog van het jaar 2018 geef ik je graag even een persoonlijke terugblik over mijn 2018.
Begin dit jaar hebben we samen met mede zelfstandig ondernemers een Voorzieningenfonds opgericht. Mocht één van de leden onverhoopt arbeidsongeschikt, dan is er een gezamenlijke "pot" van waaruit de arbeidsongeschikte betaald kan worden.
Op 4 februari waren mijn vrouw Baudy en ik 10.000 dagen getrouwd (vanaf 19-09-1990).
Om dat te vieren zijn we met het hele gezin 2 weken naar Bonaire en Curaçao geweest. We hebben beide eilanden verkend en de overtocht gemaakt per zeilschip De Aluma. In april en oktober heb ik 4 goed bezochte lente- en herfstconcerten gegeven in ons boshuis in Soest. Dit jaar ben ik met collega troubadours bij elkaar geweest in 4 mastermind meetings om tips en tops uit te wisselen. Iedereen haakt hier altijd weer veel inspiratie uit om een feest nog weer beter te faciliteren.
Van de zomer hebben Baudy en ik ons voor het eerst in 15 jaar de luxe gegund om 4 weken op vakantie te gaan.

Na een week Duitsland zijn we 3 weken met de tent door Frankrijk getrokken.  Onze dochter Talinka heeft in september, na haar staatsexamens VWO te hebben gedaan, het ouderlijk huis verlaten en is voor een jaar als Au Pair vertrokken naar Melbourne (Australië). Onze jongste zoon Yonian heeft z'n studiekeuze gemaakt en zal volgend jaar na zijn examens International Business in Groningen gaan studeren. Onze oudste zoon Valentijn is van Soest verhuisd naar Zelhem (Achterhoek).
Mijn ouders zijn geboren in 1938. Dit jaar hebben we hun beider 80ste verjaardag mogen vieren.

 
En ik heb weer veel, heel veel (120+) fijne optredens mogen verzorgen. Dit jaar zal ik voor het eerst sinds ik me kan heugen de kerstdagen met de familie vieren. Ook volgend jaar zullen er weer Lente- en Herfstconcerten in ons boshuis in Soest worden georganiseerd. (Je bent van harte welkom) In mijn nieuwsbrief van november had ik een gratis concert beloofd onder de noemer "Wie gun jij een gratis concert" Dit bleek een succes. Er kwamen meer dan 20 mooie inzendingen. Ik heb toen besloten om er geen één maar drie gratis concerten van te maken. Komend jaar zal ik deze actie herhalen. Houd de Weerklank nieuwsbrieven dus goed in de gaten.
Voor nu wens ik je een mooie decembermaand, fijne feestdagen en alvast een goed begin van 2019. Op zondag 6 januari zal ik voor de 5e achtereenvolgende keer de Nieuwjaarsborrel verzorgen in theater Kleintje kunst in Hilversum. Klik hier voor het programma 

 

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

4 Responses to Fijne feestdagen en een gezond 2019

 1. Berend en riet hooyer says:

  Groetjes en de beste wensen voor 2019

 2. Karin Kas-Ohlenbusch says:

  Wat lief Arnoud, dat je ons, je ouders, genoemd hebt in je laatste Weerklank van 2018! Het was een warme en onvergetelijke viering van ons Kroonjaar temidden van jullie, onze kinderen, kleinkinderen en mijn zus. Dankbaar voor dit geluk….!
  Papa en Mama, Opa(i) en Omi.

 3. We kijken terug op een voor ons heel bijzonder jaar. Ook jouw bijdrage hierin hebben we zeer gewaardeerd en waarderen we nog steeds. Nu het jaar afsluitend wensen wij jou en jouw geliefden een geweldig 2019. Maar ga eerst vooral lekker genieten van je kerstdagen

 4. Luc says:

  Dag Arnoud,

  Een jaar met wat mijlpalen zeg! Voor jou en je gezin fijne dagen en een goed 2019!